dinsdag 26 januari 2010

Podcasts

Opdracht 1 van lesweek 4
Ik heb in juni 2009 een podcast toegevoegd aan mijn website (stud.hro.nl/ 0803396) maar zie hem niet meer terug!!! Ik heb de originele podcast in ieder geval wel teruggevonden vanaf mijn computer thuis op de storage van de HRO ( https://netstorage.hro.nl). Deze opname is het voorlezen van mijzelf van een gedicht van Jules deelder (url: https://netstorage.hro.nl/oneNet/NetStorage/Home%40HRO/public.www/jules%20deelder%20rotterdam.mp3)
Helaas kan ik deze alleen aan mijn website toevoegen vanaf een computer op de HRO dus dit moet ik later nog proberen als ik daar ben.
Verder wil ik dit er nog op hebben: "Ik heb een heel zwaar leven" maar als het niet lukt vanaf huis zet ik hier de link!
http://www.youtube.com/watch?v=7Zzquhk8nw4

Verder ben ik aan de slag gegaan met het installeren van Audacity 1.2.6 zodat ik nu thuis geluidsopnames kan omzetten in mp3 bestandjes. Het was even ploeteren , mopperen enz. maar nu lukt het me wel.
Alle filmpjes en instructies uit de handleiding heb ik bekeken. Ik vond ze duidelijk en practisch omdat je ze gewoon stap voor stap kan volgen.
Deze adressen wil ik in ieder geval bewaren om te gebruiken bij het maken van podcasts:
  1. http://podcasting.startpagina.nl
  2. http://audacity.sourceforge.net
  3. http://www.findsounds.com
  4. http://www.garageband.com/
  5. http://www.musicalley.com/
  6. http://coop.studiewijzerplus.nl/file.php/1/youngcoaches/audacityhtm/handleiding.html

1 opmerking:

  1. Zeg Sonja, kijk eens rechts: ik ben een van je volgers!
    Ik kan het met Brigitte helemaal eens zijn: het is een zwaar leven. Maar vergeet niet: als je doorgaat word je een VAKVROUW!
    Kijk en luister maar hier: http://www.youtube.com/watch?v=Iu_f_tqgQHA

    Groet,
    Huub

    BeantwoordenVerwijderen